De seneste tilføjelser

Postkort & P3

IMG_20150209_121755

IMG_20150209_121857

God dag! Jeg sidder ved vinduet og har netop drukket det sidste kaffe i koppen mens jeg lytter til P3. I dag har jeg fri, og bruger derfor dagen i mit helt eget tempo. Jeg har læst lidt i mine bøger, og har nu skiftet bøgerne ud med computeren. Senere kommer min gode veninde forbi og så smutter vi ned i byen. stille og roligt.

I går var jeg på Ordrupgaard med min far, en drøm om at se Carl Larssons billeder gik endelig i opfyldelse, I ved, sådan en drøm man har haft, siden man var helt ung. Vi var dog ikke de eneste, der havde taget turen mod Ordrupgaard – vi stod i billetkøen, der var så lang, at vi stod udenfor i 10 min, mens køen langsomt skred ind i indgangen. Men eftersom solen skinnede og vejret var fantastisk er det bestemt ikke noget jeg kan klage over. Jeg fik skrabet nogle fine Carl Larsson postkort med mig med hjem, som nu venter på at komme i en ramme.

Nyder I ellers vinterferien?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De seneste tilføjelser