Postkort & P3

En sjælden gang i mellem…

IMG_20141011_195635Godaften kan jeg vel mere end passende starte dette indlæg med! klokken er tyve over elleve og dagen i dag har været god, og jeg har i den grad været overtræt. Jeg besluttede i går aftes, ret så spontant, at overnatte hos min veninde. Vi skulle i forvejen mødes og spise aftensmad sammen samt tøsehygge på en mørk onsdag. Men det blev så til at jeg lige nåede at gribe tandbørsten på vej ud af døren.
Afslappet er i den grad ordET, der bedst beskriver aftenen. Vi sad i sengen og så film, snackede den og drak kakao direkte fra mikroovnen. Så hyggeligt.

Vi gik alt for sent i seng, hvilket jeg kunne mærke et par timer efter, da jeg skulle op og afsted på arbejde. kl. 8.15 cyklede jeg afsted og var hjemme igen kl. 16.20. Lidt efter gik jeg igang med at lave et par praktiske opgaver derhjemme, så som, at lægge tøj sammen og tømme opvaskeren. mega, MEEEGA overskudsagtigt fra min side var, da jeg lige fik ryddet op og flyttet om på min brors værelse, inden han kom hjem fra skiferien. Det sker kun en sjælden gang i mellem!

Nu er jeg snart på vej mod sengen igen, jeg er mere end træt og skal alt for tidligt op og på arbejde i morgen!

SOV godt!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort & P3